Vi kan bare konstatere at vi har vært veldige dårlige til å oppdatere bloggen vår i høst. Det betyr ikke at friluftslivet har fått lide, det er bare det at dagene går så fort som småbarnsforeldre. Men nå er skrivetørken over! Birk og mamma befinner seg nå i Kåfjord, 69 grader nord. I mørketidslandet. I vente på jul og at pappa skal komme opp, har vi i dag vært i skogen og hentet juletre. En stolt bestefar fikk testet den nye investeringen, en bæremeis.

Birk heia på bestefar som fikk svette i tunge motbakker, men slokna før turens høydepunkt, selveste trefellingen. Mormor og bestefar hadde merket ut det fineste juletreet, så det var bare å sage ned og bære det hjem. Etter en tur ute i den kalde desemberluften var det godt å komme hjem til varmt hus. Mens oldemor, mormor og mamma bakte til jul, slappet guttene av i boblebadet etterfulgt av en god ettermiddagslur. Juleferie i Kåfjord er toppen!