20160502_6641

Idag sjunger vi för Birk för femte gången! Happy Birthday är det som gäller. Ja må han leva och Hurra for deg är så 2015. Nä, engelska ska det vara!

Ett år till som vi fått dela med Birk, i vått och torrt. Ett år till som han fått dela med oss, med mer eller mindre tålamod. Han har acklimatiserat sig till Lofoten. Fått en rejäl dialekt. Flyttat i hus. Blivit storebror!

20160502_6677

Foto 2016-04-02 11 46 54Fem år fyller också denna bloggen. Still going strong! Även om den fått mindre uppmärksamhet den sista tiden. Tid som spenderats på andra håll. På huset. Med barnen. Vi är fortfarande mycket ute i naturen, men på ett mer vardagligt sätt. Efter jobbet. På helgerna. Vi saknar dock de längre turerna. Laga mat på fotogenköket. Sova i tält. Det har liksom varit lite svårare att få till det där med två små. Mer att planera. Mer att bära. Mer tålamod. Men nu ljusnar det! Våren är här och solen står högt på himlen. Den går snart inte ner på nätterna. Det är varmare. Lättare att komma ut. Ska bara renovera köket och så drar vi ut! För…

Idag börjar även min föräldraledighet med Embla! Åtta långa månader (som kommer bli hur korta som helst). Vilken ynnest det är! Att ha möjligheten att vara hemma med sina barn. Vi är priviligierade som blivit födda till den här delen av världen.

Men som sagt, först ska det där köket renoveras. Sen så!