Det är ingen slump att vi bor i den östra delen av Göteborg. Här finns nämligen naturen rätt utanför dörren. Närmast har vi Härlanda tjärn och Skatåsområdet där mängder av stigar och löprundor tar sin början. Fortsätter man ytterligare någon kilometer genom skogen kommer man fram till Delsjöområdets naturreservat. Stora Delsjön ligger på cykelavstånd från oss och är en populär badsjö om sommaren. Nu på hösten är det lite mer “lagom” med folk och ett utmärkt utflyktsmål för att njuta av höstfärgerna och den klara luften. Här kan man strosa i skogen, leka på stranden eller paddla kanot. Stöter man på en tysk med tungt packad ryggsäck ska man inte bli förvånad. Med största sannolikhet är h*n på tur längs Bohusleden som löper från Lindome söder om Göteborg till Strömstad. Detta är en förvånansvärt fin vandringsled och bitvis kan det vara svårt att förstå att man inte är längre från civilisationen.

Gungplats med schysst utsikt!

När man bor i stan sådana här områden viktiga och det är här vi fyller på vår energi. Det märks verkligen att dagarna är kortare nu och man får passa på att vara ute i solen när den väl är framme. Och tänk, nu i helgen är det redan dags att ställa om klockorna till vintertid. Njut av en extra timme på söndag morgon!