Utemagasinets yngste prenumerant?

I dagarna kom senaste numret av friluftstidningen Utemagasinet och där hade det smugit sig in en liten notis om våran blogg. Och vips så steg besöksstatistiken rejält! Så roligt! Vi vill säga välkommen till dig som är ny läsare! Hoppas att du vill följa med oss på våra framtida äventyr och har nytta av våra erfarenheter om du, precis som vi, vill leva ett aktivt friluftsliv där hela familjen kan vara med. Kanske du har egna tips och idéer att dela med dig av? Då kan du skriva kommentarer direkt i våra inlägg eller skicka meddelanden direkt till oss på kontaktsidan.

Nyheter
Vi jobbar hela tiden med att göra den här bloggen/sidan bättre och finare. Det senaste tillägget är att du nu kan rekommendera våra inlägg och sidor på Facebook, dela dem på Twitter eller +1:a dem på Google+. Knapparna finns nedanför inlägget men ovanför kommentarsfältet.

Dessutom håller vi som bäst på att samla in länkar till andra bloggar om friluftsliv tillsammans med barn. Vi räknar med att kunna lägga ut de första inom kort och tar tacksamt emot fler tips!

Men hörni, det är vår. Släpp datorn och stick ut!

Birk på klätterkurs i Bohuslän.